Суд над Януковичем почнеться у найближчі місяці, - Луценко

Суд над Януковичем почнеться у найближчі місяці, - Луценко

Підозру Януковичу було оголошено у відповідності з нормами Кримінально-процесуального кодексу та міжнародного кримінального права, зазначив Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про готовність ГПУ завершити досудове розслідування за фактом вчинення державної зради екс-президентом Віктором Януковичем і передати матеріали до суду.

Відповідне відео опубліковано на офіційному каналі ГПУ в Youtube.

«Ми йдемо правильним і швидким шляхом. На початку наступного року, а можливо і раніше ми вручимо обвинувальний акт і розпочнемо судовий процес по державній зраді Януковича. Якщо різдвяні свята не завадять, ми в найближчі місяці будемо готові завершити досудове слідство», — сказав Луценко.

За його словами, підозру Януковичу було оголошено у відповідності з нормами Кримінально-процесуального кодексу та міжнародного кримінального права.

Відповідно, колишній президент перебуває в статусі підозрюваного.

Нагадаємо, адвокат Януковича Віталій Сердюк раніше заявив, що Луценку було повернуто підозру, яку він оголосив через відеоконференц-зв’язок колишньому президенту України Віктору Януковичу під час засідання у справі екс-беркутівців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: