Суд у Лондоні в справі Приватбанку перейшов у закритий режим

Суд у Лондоні в справі Приватбанку перейшов у закритий режим
Ігор Коломойський

Коломойський і Боголюбов наполягали на тому, щоб їхні гроші залишалися в таємниці

Судовий процес в Лондоні за позовом Приватбанку проти Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова змушений був перевести слухання в закритий режим роботи.

Колишні власники банку наполягали на тому, щоб їхні гроші залишалися в таємниці, повідомляє «Голос Америки».

Суддя Високого суду Джоанна Сміт була змушена погодитися з необхідністю провести слухання в закритому режимі, оскільки спроби вимовляти аргументи, кодуючи назви суб’єктів, виявилися контрпродуктивними.

Після кількох хвилин таких спроб суддя Сміт призупинила слухання і, за згодою сторін, попросила журналістів та інших спостерігачів вийти із залу суду. 

Як повідомлялося, 19 січня Високий суд Лондона на засіданні у справі Приватанку продовжив всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на суму понад 2,5 млрд доларів.

За підсумками додаткових слухань щодо процесуальних питань у справі ПриватБанку щодо Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова та інших пов'язаних з ними осіб, суд продовжив свій наказ від грудня 2017 року про всесвітній арешт активів до наступного відповідного наказу суду.

Нагадаємо, розслідування незалежної компанії Kroll підтвердило, що Приватбанк був об’єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій до його націоналізації, що призвело до завдання збитків щонайменше у розмірі 5,5 млрд дол.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: