Суд заарештував посадовця філії «Укрзалізниці» за розкрадання коштів

Суд заарештував посадовця філії «Укрзалізниці» за розкрадання коштів

Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення застави у сумі 1 млн 15 тис. грн

Солом’янський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід організатору розкрадання коштів філії «Укрзалізниці» у вигляді утримання під вартою, повідомили у прес-службі Національного антикорупційного бюро.

У середу, 31 серпня, Солом’янський районний суд м. Києва, розглянувши клопотання детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення застави у сумі 1 млн 15 тис. грн.

Чиновника підозрюють у тому, що він з 2014-го до початку 2016 року, використовуючи підконтрольні суб’єкти господарювання, зареєстровані у Львівській області та місті Львів (одночасно у 2015 році, будучи службовою особою держпідприємства), під час здійснення закупівель за завищеними цінами заволодів державними коштами на суму 13,65 млн грн. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: