Суд залишив під арештом мера Торецька, підозрюваного в сепаратизмі

Суд залишив під арештом мера Торецька, підозрюваного в сепаратизмі

Слєпцов пов'язаний з організацією та проведенням на території Торецька незаконного референдуму про проголошення державної самостійності терористичної організації «ДНР»

Апеляційний суд Донецької області залишив під вартою мера Торецька Володимира Слєпцова, якого підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та участі в терористичній організації. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

18 серпня за клопотанням прокуратури суд заарештував мера Торецька і обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Слєпцова підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) і ч. 2 ст. 110 (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.

За даними слідства, яке здійснюють слідчі СБУ в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької обл., Слєпцов пов'язаний з організацією та проведенням на території м. Торецька незаконного референдуму про проголошення державної самостійності терористичної організації «ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: