Суд залишив за ґратами екс-мера Слов'янська Нелю Штепу ще на два місяці

Суд залишив за ґратами екс-мера Слов'янська Нелю Штепу ще на два місяці
Неля Штепа

Ленінський районний суд Харкова в понеділок продовжив запобіжний захід екс-меру м. Слов'янськ Донецької області Нелі Штепі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

«Суд продовжив на 60 днів запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави», - повідомили в прокуратурі.

За словами правоохоронців, обвинуваченій двічі викликали  «швидку»: один раз - відразу після прибуття в суд, другий - коли суд перебував у дорадчій кімнаті, проте госпіталізація не знадобилася. Після оголошення ухвали суду Штепу доставили в СІЗО.

Нагадаємо, Штепа була затримана 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені «під дулом автомата». Запобіжний захід неодноразово продовжувався. Екс-меру Слов'янська загрожує довічне ув'язнення.

15 травня поточного року колегія Комінтернівського райсуду Харкова, яка слухала справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, прийняла рішення про свій відвід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: