Сурогатний алкоголь забрав життя вже 42 українців

Сурогатний алкоголь забрав життя вже 42 українців
В Україні продовжують помирати люди від отруйного алкоголю

Від сурогатної горілки за останніх два тижні в Україні померло 42 людини

Станом на ранок 4 жовтня зареєстровано 85 випадків отруєнь алкоголем, з яких 42 – летальні. Про це повідомляє Держспоживслужба.

За оперативними повідомленнями Держпродспоживслужби, в Харківській області кількість потерпілих від отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем становила 66 осіб, із них померло 29 осіб: у Вовчанскому районі – отруїлося 23 особи, з них 13 померли, в Ізюмському районі – отруїлося 22 особи, з них 5 померли, у Харківському районі – отруїлося 11, з них 5 померли, у Борівському районі – отруїлася одна особа (померла), у Великобурлуцькому районі – 4 особи (померли), у Барвінківському районі – одна особа отруїлася, у Балаклійському районі – одна особа отруїлася, у м. Харкові зареєстровано отруєння двох осіб, у Куп’янському районі отруїлася одна особа (померла).

За даними судово-медичної експертизи, у 23 померлих виявлено метиловий спирт.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби, в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях станом на 9-ту годину 4 жовтня нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано. Ситуація у зазначених областях така: Житомирська область (м. Бердичів): отруїлося – 3 особи, померла 1 особа; Донецька область (м. Лиман): отруїлося – 9 осіб, з них 5 померли; Миколаївська область (м. Миколаїв): отруїлося та померло – 5 осіб; Луганська область (м. Рубіжне): отруїлося та померло – 2 особи.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Тарас Кутовий: 40% горілки в магазинах – з контрафактного спирту»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: