Свято вогнів у Делі. Через смог влада закрила школи

Свято вогнів у Делі. Через смог влада закрила школи
Сотні жителів Делі вимагають від влади розібратися з ситуацією
Фото ВВС

Основні дороги поливають водою, щоб осадити пил

Головний міністр Делі розпорядився про закриття всіх шкіл індійської столиці на три дні через найсильніший смог, який висів над містом. Забруднення повітря в 70 разів перевищує норму ВООЗ, повідомляє ВВС.

«Під час позачергового засідання кабінету міністрів Арвінд Кеджрівал пообіцяв вжити екстрених заходів для боротьби з забрудненням повітря. Головний міністр Делі закликав жителів без особливої необхідності не виходити з будинків. Інші заходи включають в себе закриття ТЕЦ в Бадарпурі, що працює на вугіллі, а також боротьбу з пожежами на сміттєзвалищах», - зазначається в публікації.

Всі будівельні роботи, а також знесення будівель в Делі припинені на п'ять днів. Основні дороги поливають водою, щоб осадити пил.

Сотні жителів Делі вимагають від влади розібратися з ситуацією. В індійському сегменті «Твіттера» набирає популярності хештег #MyRightToBreathe («Моє право дихати»).

Як повідомлялось, щонайменше 23 людей загинули в результаті пожежі в приватній клініці в індійському місті Бхубанешваре.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: