Технічна місія МВФ сьогодні приїде в Україну

Технічна місія МВФ сьогодні приїде в Україну

ДФС реалізує низку необхідних реформ, які були узгоджені з МВФ та є необхідною умовою для отримання фінансової підтримки з боку організації.

Технічна місія податково-бюджетного департаменту Міжнародного валютного фонду приїде до України у понеділок, 11 липня. Про це повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України.

У ДФС поінформували, що у рамках 20-го засідання Генеральної асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА) в місті Бухарест (Румунія) голова ДФС Роман Насіров зустрівся з начальником управління податкового адміністрування Податково-бюджетного департаменту МВФ Хуаном Торо.

«Під час зустрічі сторони торкнулися теми реформування фіскальної служби та перспектив подальшої співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Крім того, Роман Насіров та Хуан Торо обговорили черговий візит технічної місії Податково-бюджетного департаменту Фонду до України, який відбудеться у найближчий понеділок», - йдеться у повідомленні.

Р.Насіров наголосив, що ДФС реалізує низку необхідних реформ, які були узгоджені з МВФ та є необхідною умовою для отримання фінансової підтримки з боку організації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: