Тимчук: Закриття «Миротворця» - блискуча перемога Кремля

Тимчук: Закриття «Миротворця» - блискуча перемога Кремля

Нардеп не виключає, що Україна програє інформаційну війну

Народний депутат від «Народного фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук викриває причини закриття сайту «Миротворець». Про це він написав на своїй сторінці у «Фейбсуці».
Закриття сайту Тимчук назвав прямою та переконливою перемогою тих європейських сил, які ніяк не визнають, що події на Донбасі - це агресія Росії проти України.
«Це блискуча перемога Кремля руками тих панів в ЄС, яким до корости хочеться продовжувати дружбу з російським фюрером. За допомогою наших рідних чиновників і «споживачів» грантів», - пише Тимчук.
Далі нардеп робить припущення, що в недалекому майбутньому можуть закрити інші важливі інформресурси, і тоді наша країна точно програє інформвійну.
«Назвемо речі своїми іменами. Переслідування «Миротворця» - це нищівний удар по національній безпеці України. Це наша загальна ганьба на радість агресору. Ніхто так не мріяв про закриття цього ресурсу, як Москва і її шавки на Донбасі», - заявив він.
Наостанок Тимчук запропонував свою допомогу колегам «Миротворця»: інформпідтримку та свою підтримку як депутата ВР.
Нагадаємо, що 10 травня український сайт «Миротворець» оприлюднив списки журналістів, які отримували акредитацію в так званій «ДНР». В цей реєстр потрапили кілька тисяч працівників як українських, так і світових ЗМІ. Всього в ньому числяться більше 4 тис. журналістів, також оприлюднені їх телефонні номери, електронна пошта, та період перебування на окупованих територіях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: