Тимошенко анонсувала головну аферу 2017 року: землю зроблять товаром в обхід мораторію?

Тимошенко анонсувала головну аферу 2017 року: землю зроблять товаром в обхід мораторію?
Юлія Тимошенко

Тимошенко вимагає відкликати законопроект №5535 і ухвалити законопроект «Батьківщини» про мораторій на продаж землі

Фракція «Батьківщина» вимагає від президента та його фракції в парламенті негайно відкликати законопроект № 5535, яким попри мораторій на продаж сільськогосподарської землі передбачається її продаж вже в 2017 році. Про це заявила лідер фракції Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції.

Вона наголосила, що «Батьківщина» наполягає на продовженні мораторію на продаж землі на п’ять років та ініціює проведення Всеукраїнського референдуму з цього питання.

«Незважаючи на прийняття закону про продовження  мораторію на продаж сільськогосподарської землі, президент хоче вже в 2017 році започаткувати її розпродаж. Це не просто подвійні стандарти, це реальне розграбування України, залишків того, що у нас залишилось», – пояснила вона.

Тимошенко нагадала, що Україна має 42 мільйони гектарів родючих чорноземів, які складають 72% всієї землі України.

За її словами, українська земля є унікальним ресурсом економічного підйому і становлення країни.

Тимошенко зауважила, що мета подібних законопроектів полягає в тому, щоб скупити українську землю 500-700 доларів за один гектар.

Тимошенко вимагає відкликати законопроект №5535, а натомість ухвалити законопроект «Батьківщини» про мораторій на продаж сільськогосподарської землі на п’ять років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: