Товщина «амбарної книги» Партії регіонів складає майже 600 сторінок, - НАБУ

Товщина «амбарної книги» Партії регіонів складає майже 600 сторінок, - НАБУ
gordonua.com

Скановані копії документів за своєю структурою нагадують облікові листи, та містять відомості про дату, прізвище особи, суму коштів, підпис

Рукописні документи, які охоплюють тіньову фінансову звітність Партії регіонів за 2007 – 2012 рік,  містяться на 585 аркушах формату А4. Зараз їх досліджує Національне антикорупційне бюро.

«Це скановані копії документів, що за своєю структурою нагадують облікові листи, та містять відомості про дату, прізвище особи, суму коштів, підпис, - уточнюється в матеріалах розслідування. - Обліком надходження та використанням коштів на надання неправомірної вигоди займалися представники фінансового департаменту Партії регіонів».

Як раніше повідомлялось, загальна сума неофіційних виплат, переданих членами та представниками «Партії регіонів» народним депутатам, членам Кабінету Міністрів, Вищої ради юстиції, військовослужбовцям вищого офіцерського складу військових формувань та іншим службовим особам перевищує 10 млрд. гривень.

Детальніше - у статті «Главкому» «Нові подробиці «чорної бухгалтерії» Януковича: на підкуп чиновників витрачено 10 мільярдів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: