Трамп хоче виходу США з СОТ

Трамп хоче виходу США з СОТ

Такий сценарій можливий у разі спроби СОТ заблокувати ініціативи Трампа щодо оподаткування підприємств на американському ринку

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп в бесіді з телеканалом NBC заявив, що країна може покинути Світову організацію торгівлі (СОТ) у разі його перемоги на президентських виборах.
Політик пояснив, що такий сценарій можливий у разі спроби СОТ заблокувати його ініціативи щодо оподаткування підприємств на американському ринку.
«Тоді ми проведемо повторні переговори або вийдемо (з організації). Ці торгові договори - справжня катастрофа», - заявив він.
Як зазначає The Telegraph, на минулому тижні Трамп розкритикував торгові угоди, які уклали президенти Барак Обама і Джордж Буш-молодший. «Я обіцяю ніколи не підписувати будь-яку торгівельну угоду, яка шкодитиме нашим працівникам», - заявив мільйонер.
Трампа було обрано кандидатом від республіканців 19 липня, на загальнонаціональному з'їзді партії. У разі його перемоги пост віце-президента США займе губернатор штату Індіана Майк Пенс. Вибори глави держави відбудуться 8 листопада.
Джерело: Українські новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: