Трамп-молодший запевняє, що його батько не знав про зустріч з Весельницькою

Трамп-молодший запевняє, що його батько не знав про зустріч з Весельницькою

Президент США разом із сином Дональдом Трампом-молодшим

Син глави Білого дому стверджує, що зустріч з російським юристом була «ні про що»

Син президента США Дональда Трампа заявив, що не сказав батькові про свою зустріч з російським юристом Наталією Весельницькою, яка обіцяла допомогти з виборчою кампанією.

В інтерв'ю телеканалу Fox News Дональд Трамп-молодший сказав, що зустріч була «ні про що», проте визнав, що йому слід було вчинити тоді інакше.

На питання Fox News про те, чи знав його батько про що відбулася в минулому році зустрічі, Трамп-молодший відповів: «Ні. Вона була ні про що. Нічого там було розповідати».

«Я б навіть не згадав про це, якщо б ви не почали все це мусолити. Це були всього-навсього 20 витрачених даремно хвилин», - додав він.

Нагадаємо, син президента США оприлюднив електронну переписку, з якої випливає, що росіяни пропонували йому компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон.

«Главком» також повідомляв, що президент США Дональд Трамп схвально відгукнувся про вчинок свого сина Дональда Трампа-молодшого, який опублікував листування щодо зв’язків з Росією.

Раніше Дональд Трамп-молодший після скандалу через його зустріч з російським юристом заявив, що готовий надати наявну в нього інформацію сенаторам Конгресу США.

Газета The New York Times повідомляла, що Дональд Трамп-молодший погодився зустрітися з російським адвокатом Наталею Весельницькою, бо вона обіцяла передати компромат на Гілларі Клінтон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: