Трамп приїхав у Білий дім на зустріч до Обами

Трамп приїхав у Білий дім на зустріч до Обами
Дональд Трамп

Під час передвиборної кампанії політики неодноразово критикували дії один одного

У Вашингтоні розпочалася зустріч Барака Обами і Дональда Трампа після обрання останнього 45-м президентом США. Там же повинні зустрітися віце-президент США Джо Байден з майбутнім віце-президентом Майком Пенсом, інформує Reuters.

Зустріч триватиме 30 хвилин. Дружина Трампа Меланія також зустрінеться з дружиною Обами Мішель. Два джерела Bloomberg, знайомі з планами обраного президента, повідомили, що пізніше Трамп і його віце-президент Майк Пенс повинні провести зустріч зі спікером Палати представників Полом Райном.

Раніше Трамп і Обама майже не зустрічалися один на один. Під час передвиборної кампанії політики неодноразово критикували дії один одного. Наприклад, на початку січня Трамп звинуватив Обаму і Хілларі Клінтон в створенні «Ісламської держави» (організація заборонена в Росії). Нинішній президент США, в свою чергу, під час передвиборної кампанії підтримував суперницю Трампа Хілларі Клінтон. За кілька днів до виборів він назвав Трампа «фундаментально несерйозною людиною».

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: