Трамп проігнорував запрошення на зустріч із Порошенком

Трамп проігнорував запрошення на зустріч із Порошенком

Адміністрація президента України надіслала запит про зустріч у кулуарах Генасамблеї ООН Дональду Трампу, але від нього чіткої відповіді так і не надійшло

Представники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа не відповіли на запрошення про зустріч із президентом України Петром Порошенком у Нью-Йорку. Про це повідомляє Foreign Policy.
За даними видання, Адміністрація президента України надіслала запит про зустріч у кулуарах Генасамблеї ООН Дональду Трампу та його суперниці у боротьбі за посаду президента США Хілларі Клінтон.
Представник АП повідомив, що тільки Клінтон погодилися на зустріч, яка відбулася у понеділок. Від Трампа чіткої відповіді так і не надійшло.
Штаб Трампа не надав коментаря щодо цієї ситуації на момент публікації. Але згідно із графіком публічних виступів кандидата, він уже вирушив до Північної Кароліни, і є плани, що він відвідає Огайо і Пенсильванію до кінця тижня, а отже, Трампа не буде в Нью-Йорку, де засідання ООН закінчується 26 вересня.
Клінтон зустрілася в понеділок із Порошенком, і вони обговорили важливість продовження санкцій, введених щодо Москви після вторгнення і анексії Росією Криму в 2014 році.
Порошенко подякував Клінтон за її постійну підтримку України під час триваючого конфлікту, лідери погодилися, що солідарність з Україною є дуже важливим у протидії російській агресії.
Як відомо, Трамп неодноразово висловлювався на підтримку президента РФ Володимира Путіна, а нещодавно заявив, що російський президент краще керує своєю країною, ніж Барак Обама у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: