Трамп провів оглядини «головного русофоба», що претендує на пост держсекретаря

Трамп провів оглядини «головного русофоба», що претендує на пост держсекретаря
Мітт Ромні може зайняти пост держсекретаря президента США

Майбутній президент США Дональд Трамп розпочав зустрічі з кандидатами в свою адміністрацію. Першим він спілкувався із Міттом Ромні, який може зайняти пост держсекретаря

Зустріч Трампа і Ромні тривала близько 1 години 20 хвилин.

Вона проходила в Бедмінстері (штат Нью - Джерсі) на території гольф-клубу, що належить Трампу.

Був присутній віце-президент США Майкл Пенс. Після зустрічі Трамп повідомив журналістам, що все пройшло чудово. За словами Ромні бесіда була ґрунтовною і глибокою, обговорювали тему загроз. «Ми обмінялися нашим баченням цієї теми в одній з найбільш глибоких дискусій, з тих, що коли-небудь мали. Я ціную шанс поспілкуватися з обраним віце-президентом і з нетерпінням чекаю приходу адміністрації та тих моментів, які повинні відбутися», - сказав Ромні.

Раніше телеканал NBS повідомив, що Трамп може запропонувати Ромні посаду держсекретаря.

У березні минулого року Ромні назвав Трампа «аферистом» і «шахраєм». Обраний президент відповів, заявивши, щоб Ромні «подавився як собака» і неодноразово називав Ромні «невдахою». Їхні стосунки почали теплішати після того, як Ромні подзвонив Трампу, щоб привітати його з несподіваною перемогою на виборах, повідомляв «Голос Америки».

У 2012 році Ромні назвав Росію «геополітичним супротивником №1» для США. ЗМІ пишуть що Мітта Ромні навіть прозвали «головним русофобом Республіканської партії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: