Трамп розповів про свої плани на перші 100 днів президентства

Трамп розповів про свої плани на перші 100 днів президентства

Новообраний президент США Дональд Трамп виступив з відеозверненням

Обраний президент США Дональд Трамп випустив відеозвернення, в якому розповів про свої плани на перші сто днів перебування в Білому домі.

У вступі він розповів, що перехідна команда, в яку входять справжні патріоти, дуже ефективно працює над тим, щоб реалізувати головний слоган його передвиборної програми - зробити Америку знову великої. При цьому головною метою він назвав створення робочих місць для американських робітників і турботу про їхнє багатство.

Мільярдер пояснив, що його команда вже розробила ряд указів, які він має намір затвердити в перший же день свого президентства.

Трамп пообіцяв відмовитися від Транстихоокеанского партнерства, яке було підписано Бараком Обамою 4 лютого 2016 року в Окленді (Нова Зеландія). Також він заявив про намір скасувати екологічні обмеження, введені попереднім президентом США, закликати Міністерство праці провести розслідування в відношенні робочих віз і ввести нові заборони на діяльність державних службовців.

За словами Трампа, альтернативою «катастрофічного» для США ТТП, яке він критикував ще під час передвиборної гонки, стануть «справедливі двосторонні торговельні угоди», які повернуть в Америку робочі місця.

«Буде це виробництво сталевих, будівельних машин або охорона здоров'я, я хочу, щоб наступне покоління виробництва та інновацій розвивалося прямо тут, на нашій батьківщині, в Америці», - сказав він.

Трамп повідомив, що вже дав вказівку своїй перехідною команді підготувати перелік дій, які допоможуть відновити закони і робочі місця в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: