Трамп відреагував на рішення КНДР припинити ядерні випробування

Трамп відреагував на рішення КНДР припинити ядерні випробування
Дональд Трамп

Президент США тепер очікує зустрічі з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп назвав хорошою новиною рішення лідера Північної Кореї Кім Чен Ина припинити ядерні і ракетні випробування в КНДР.

Про це американський лідер написав у Twitter.

«Північна Корея погодилася припинити ядерні випробування і закрити великий ядерний полігон. Це дуже хороші новини для КНДР і всього світу - великий прогрес!», - зазначив Трамп.

Трамп додав, що тепер очікує зустрічі з Кім Чен Ином.

Напередодні лідер КНДР Кім Чен Ин заявив, що Пхеньян припиняє ядерні та ракетні випробування, а також закриває ядерний полігон.

Раніше ЗМІ повідомляли, що підготовка зустрічі президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином ведеться на секретних переговорах між представниками обох країн.

Цього тижня Трамп підтвердив, що директор ЦРУ Майк Помпео, який претендує на пост держсекретаря США, таємно зустрівся з лідером КНДР Кім Чен Ином

Раніше повідомлялося, що Трамп і Кім Чен Ин розглядають дев’ять міст для проведення зустрічі.

Також Трамп заявив, що зустріч з Кім Чен Ином, ймовірно, відбудеться на початку червня або раніше.

Як відомо, розвідка США зафіксувала підготовку КНДР до ядерного випробування.

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявляв, що готовий вести діалог з США і провести зустріч на вищому рівні з президентом Дональдом Трампом.

Також повідомлялося, що Дональд Трамп після пропозиції щодо діалогу з Пхеньяном заявив, що переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підтвердив свій план зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в кінці травня в п'ятницю під час телефонної розмови з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Кім Чен Ин, перебуваючи у КНР, назвав умову ядерного роззброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: