Трамп захоплюється Путіним, який «більший лідер, ніж Обама», і мріє про «прекрасні відносини» з ним

Трамп захоплюється Путіним, який «більший лідер, ніж Обама», і мріє про «прекрасні відносини» з ним

Кандидат від республіканців зазначив, що політична система, яка існує в Росії, йому не подобається

Кандидат у президенти США від Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп заявив, що президент РФ Володимир Путін є «більшим лідером», ніж Барак Обама. Про це він сказав під час форуму з питань безпеки на телеканалі MSNBC, пише Deutsche Welle.

Трамп вказав, що дуже поважає мешканців Росії та хотів би мати «прекрасні відносини» з Путіним. «Думаю, що я з ним ладнатиму. Він лідер. Більший лідер, ніж був лідером наш президент» - заявив Трамп. Також він вважає, що Путін тримає країну під «дуже суворим контролем».

Водночас кандидат від республіканців зазначив, що політична система, яка існує в Росії, йому не подобається. Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон, яка також брала участь у форумі, заявила, що у разі її обрання очільницею країни, США не надсилатимуть сухопутних військ на Близький Схід для боротьби з терористичними угрупуваннями.

«Ми більше ніколи знову не відправимо наземні війська до Іраку», - наголосила Клінтон. Вона також виключила надсилання сухопутних військ до Сирії за її керівництва. Таким чином, вона має намір продовжити політику Барака Обами, який також виключає подібні плани. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: