Трампа відсторонили від керування своїм твіттером, - ЗМІ

Акаунти кандидата від республіканців в соцмережах налічують близько 13 млн передплатників

Помічники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа відсторонили його від управління власним аккаунтом в твіттері, в якому республіканець неодноразово здійснював нападки на своїх конкурентів. Про це пише The Hill.

Зокрема, повідомлення в твіттері республіканця про те, що президент США Барак Обама не повинен брати участь у виборчій компанії опонентки Трампа від демократів Гілларі Клінтон, було опубліковано прес-секретарем Трампа Хоуп Хікс.

За даними газети, акаунти кандидата від республіканців в соцмережах налічують близько 13 млн передплатників. У них Трамп часто не втрачав можливість образити своїх політичних супротивників і надавати «нефільтрований погляд» на деякі питання. Це, як підкреслюється, часто ставало «причиною головного болю» членів передвиборчого штабу Трампа.

Як повідомлялось, за два дні до виборів президента США опитування показало збільшення відриву кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа від представника демократів Хілларі Клінтон, яка утримує першість. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: