Трампу слід врахувати досвід дружби з Путіним своїх попередників, - іспанські ЗМІ

Трампу слід врахувати досвід дружби з Путіним своїх попередників, - іспанські ЗМІ
Фото politrussia.com

Джордж Буш-молодший глянув Путіну в очі і сказав, що цій людині можна довіряти. Путін скористався цією похвалою і ввів війська в Грузію

Якщо кандидат у президенти США Дональд Трамп вважає, що може отримати користь з дій Володимира Путіна щодо зламу пошти демократів або навіть заручитися його підтримкою, йому слід було б врахувати досвід попередніх президентів США.  Про це пише іспанське видання ABC.

«Джордж Буш-молодший глянув Путіну в очі і сказав, що цій людині можна довіряти. Путін скористався цією похвалою і ввів війська в Грузію.Барак Обама заявив, що планує відновити відносини з Росією, і в цей момент Путін ввів війська на Україну», - нагадує видання.

ЗМІ також підкреслює, що втручання Росії у передвиборну кампанію в США може серйозно вплинути на результат виборів. «Ряд аналітиків вважає, що дії Путіна можуть призвести до пораки Хіларі Клінтон на виборах, оскільки виявилося, що необережне користування колишнім державним секретарем США електронною поштою призвело до того, що Москва змогла отримати доступ до всієї її пошти», - йдеться у статті.

«Ви довірите керівництво країною політику, нездатному дотримуватися основних норм безпеки?», - запитує ABC.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: