Троє поляків жорстоко побили українця через національність

Троє поляків жорстоко побили українця через національність

Українця з пораненням руки та голови госпіталізували

У Ґданську троє поляків жорстоко побили 24-річного українця через національність. Хлопець із пораненнями руки та голови потрапив до лікарні.

Про це пише Gazeta Wyborcza.

Інцидент стався в ніч із 16 на 17 серпня в кебаб-барі в центрі Ґданська. Нетвереза компанія зайшла в заклад, де працював українець. Чоловік попередив, що бар зачиняється, однак, почувши іноземну мову, поляки почали розпитувати, звідки хлопець.

«Коли той сказав, що з України, то чоловік запитав:«А знаєш, що твій дід зробив із моєю бабусею?». Потім він двічі штовхнув співробітника і вдарив його в обличчя. Далі вони вийшли з приміщення, і до побиття приєдналися ще двоє. Вони били одного втрьох», – розповідає власник бару Руслан.

Українця врятувала перехожа, яка застосувала газ. Хлопець сховався від нападників у барі, однак ті почали бити вікна та намагалися пробратися всередину. У цей час українець встиг викликати поліцію.

Трьох зловмисників віком від 21 до 28 років затримали на місці. Українця з пораненням руки та голови госпіталізували.

Зауважимо, що це не перший випадок побиття українців на національному грунті в Польщі. Раніше в Ченстохові та Новій Гуті 17-річного хлопця побили палицею з цвяхами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: