Тука розповів, ким замінить Кремль Захарченка і Плотницького

Тука розповів, ким замінить Кремль Захарченка і Плотницького
Олександр Захарченко та Ігор Плотницький

Ватажків бойовиків можуть замінити «латентними сепарами»

Зміна ватажків самопроголошених терористичних «ДНР/ЛНР» Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького означатиме початок повернення непідконтрольних територій Донбасу Україні. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

«Я переконаний у тому, що в тому випадку, коли відбудеться зміна цих одіозних очільників, з одного боку, це буде означати початок повернення, на яких умовах не буду прогнозувати, але це буде перший крок. Водночас, я переконаний у тому, якщо буде прийняте рішення зовні або про введення миротворців, або якимось іншим шляхом, то першим кроком, який зробить керівництво Росії щодо ОРДЛО, – ці два персонажі покинуть територію України, і, звісна річ, не в Німеччину чи Францію», - сказав він в інтерв’ю УНН.

На уточнююче запитання, на кого можуть бути змінені Захарченко та Плотницький, Тука сказав: «Скоріш за все, я очікую, що це будуть «латентні сепари», які себе не заплямували в подіях 2014 року, які не мають реально крові на руках, і які реально не мають відношення до початку, до організації всіх цих подій. І вони будуть запропоновані як «голуби миру».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: