Турецька розвідка попереджала про можливі теракти за 20 днів до вибухів в аеропорту

Турецька розвідка попереджала про можливі теракти за 20 днів до вибухів в аеропорту
12.ua

Дані спецслужби свідчили, що ІД планує серію терактів

Турецька розвідка попереджала про можливе вчинення терористичного акту в стамбульському аеропорту імені Ататюрка за 20 днів до трагічних подій, повідомляє CNNturk.

На початку місяця, близько 20 днів тому, розвідка отримала інформацію, що «Ісламська держава» планує серію терактів. У списку можливих місць здійснення таких намірів був і аеропорт імені Ататюрка в Стамбулі.

Як повідомлялося, вчора увечері, 28 червня, в аеропорту Стамбула троє смертників підірвали себе. За оновленою інформацією, внаслідок теракту в аеропорту Стамбула загинули 43 людини.

Терористична організація «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за теракт в аеропорту Стамбула.

Влада Туреччини сьогодні, 29 червня, оголосила одноденний національний траур у зв'язку з терактом в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі. Серед загиблих в аеропорту Стамбула є громадянка України. Також у Генконсульстві України в Стамбулі підтвердили інформацію про щонайменше одного пораненого українця, який звернувся до них після вибухів в аеропорту.

Посольство України в Туреччині радить українським громадянам утриматися від поїздок до Стамбула через теракт. Водночас після масштабного теракту в Стамбулі президент Росії Путін дозволив росіянам відпочивати в Туреччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: