Турречина відгородилася від сусідів стіною в 330 км

Турречина відгородилася від сусідів стіною в 330 км

Туреччина звела стіну у 330 км на кордоні із Сирією та Іраком в рамках заходів з гарантування безпеки

Туреччина звела модульну бетонну стіну протяжністю у 330 км на кордоні із Сирією та Іраком в рамках заходів з гарантування безпеки.

Про це повідомляє «Анадолу».

«У Генштабі Туреччини повідомили, що реалізація робіт з будівництва модульної стіни завершена. Ще на 191 км відрізку південного кордону створена огорожа з колючого дроту», - йдеться в повідомленні.

turkishturkish

Як стало відомо, завдяки вжитим заходам за останній рік вдалося запобігти 57 186 спробам незаконного перетину держкордону. Більшість зафіксованих порушень (89,5%) припали на кордон Туреччини з Сирією.

turkisgh3turkisgh3

Внаслідок оперативних заходів затримано 424,6 тис. осіб, серед яких громадяни 74 країн світу. Однак, зазначається, що більшість порушників, а це понад 390 тис. осіб, - сирійці.

Крім того, стало відомо, що у зв'язку із прийнятими заходами кількість найманців, що намагалися долучитися до ІДІЛ, порівняно з 2015 роком, знизилася у сім разів.

Нагадаємо, у грудні минулого року Росія і Туреччина домовилися про перемир’я в Сирії. За даними ООН, перемир'я дотримується на більшості території Сирії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: