У Авакова впевнені, що Путін не буде далі нападати на Україну

У Авакова впевнені, що Путін не буде далі нападати на Україну

У Путіна немає політичної можливості роз'яснити своєму народу, навіщо напади на Україну, вважає Геращенко

Президент РФ Володимир Путін вже не може роз'яснити російському народу, навіщо він підтримує Донбас, і не матиме можливості пояснити народу, навіщо нападати далі. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від «Народного фронту», член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.
«На сьогодні, наскільки мені відомо, планів Путіна по захопленню більшої частини території України не існує. Чому? Тому що Путін вже не може роз'яснити російському народу, навіщо він підтримує Донбас. Вже багато росіян запитує, чому потрібно терпіти багато проблем, наприклад, не їсти італійських сирів, тому що у Росії якісь незрозумілі ситуації з Європою. Тому у Путіна немає політичної можливості роз'яснити своєму народу, навіщо напади на Україну», - сказав він.
Геращенко також повідомив, що, за деякими оцінками, Росія за два роки втратила 200 млрд доларів. «За деяким оцінкам російська економіка за два роки вже втратила 200 млрд доларів за рахунок того, що вона вже викинута зі економічного світового співтовариства. І Крим обійшовся дуже дорого. За ці гроші він (Путін – ред.) міг побувати тисячі кілометрів доріг, аеропортів у Росії і щось зробити добре для російського народу», - зазначив нардеп.
На його думку, все це веде до того, що «Росія вибухне з середини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: