У «Батьківщині» розказали, як живе партія без Турчинова

У «Батьківщині» розказали, як живе партія без Турчинова
Народний депутат від «Батьківщини», заступник голови аграрного комітету Вадим Івченко

Новий керівник штабу підняв рейтинг «Батьківщини», зазначив Івченко

Народний депутат від «Батьківщини», заступник голови аграрного комітету Вадим Івченко в інтерв'ю «Главкому» заявив, що рейтинги партії зростають і без штабіста Олександра Турчинова.

«У нас є керівник штабу, перший заступник голови партії (Іван Кириленко. - «Главком»), він займається партією. І мені здається, якщо рейтинг партії зростає, то він добре працює. Напрочуд вдало, бо вже три роки нема Турчинова і три роки він очолює штаб. Коли Турчинов пішов, всі казали, що тепер «Батьківщина» слабка. Ні. У нас є серйозні та знані орговики», - розповів Івченко.

Він заперечив чутки про те, що Андрій Кожем’якін дещо втратив свій вплив у партії.

«Це все чутки. Відносини Кожем’якіна і Тимошенко стабільні. Кожем’якін займає одне з чільних місць в команді», - заявив нардеп.

Івченко розповів, яке місце займає в команді Юлії Тимошенко.

«Я займаюся своїм сектором. Це аграрна галузь і децентралізація, а також я є представником Федерації профспілок у Верховній Раді від «Батьківщини». Мене висунули Асоціація сільських та селищних рад, профспілки АПК і фізкультурно-спортивне товариство «Колос». Три великі організації запропонували Тимошенко мою кандидатуру до списку, як людину, яка фахово розуміється у всіх цих трьох темах. До того часу я Юлію Володимирівну не знав і не був у лавах «Батьківщини», - зазначив народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: