У Бердянську та Мелітополі для переселенців вже не залишилося місць

У Бердянську та Мелітополі для переселенців вже не залишилося місць

У Запоріжжі та деяких районах області є резерв у кількості 330 вільних місць для проживання, стверджують чиновники обладміністрації

У Запорізькій області, а саме у Бердянську та Мелітополі, вже не залишилося місць для поселення внутрішньо переміщених осіб, повідомили у прес-службі Запорізької облдержадміністрації.
«За інформацією регіонального штабу з питань соціального забезпечення та тимчасового розміщення сімей та переселенців із зони проведення АТО, у Запорізькій області наразі зареєстровано 68 тисяч 730 внутрішньо переміщених осіб, з них чоловіків – 9640, жінок – 21043, дітей – 17297, інвалідів та пенсіонерів – 20750», - йдеться у повідомленні ОДА.
Бердянськ та Мелітополь вже не мають вільних місць для надання житла вимушеним переселенцям зі сходу країни. Але, у самому Запоріжжі та деяких районах області є резерв у кількості 330 вільних місць для проживання. Зокрема, це модульне містечко в обласному центрі, гуртожитки та місця для поселення у сільській місцевості.
Згідно з інформацією регіонального штабу з питань соціального забезпечення та тимчасового розміщення сімей та переселенців із зони проведення АТО, щоденно у будні дні реєструються чи звертається за допомогою 10-15 переселенців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: