У Білорусі вільно їздять машини з номерами бойовиків «ЛНР»

У Білорусі вільно їздять машини з номерами бойовиків «ЛНР»

«Користувачі пишуть, що ця машина не єдина, їх в Біларусі багато», - зазначив житель Могильова

У білоруському місті Могильов помітили автомобіль із номерними знаками терористичної організації «ЛНР».

Відповідне фото на своїй сторінці у Facebook опублікував місцевий житель Володимир Шанцев.    

«А ось жигуль з номерними знаками неіснуючої країни (столиця Луганськ), що розтинає по Могильову. Цікаво, як пропустили через кордон?», - написав він.

Шанцев розповів ЗМІ, що фото йому прислав знайомий.

«Чому мені? Мабуть тому, що 2 роки тому я помітив в Могильові машину зі словами на задньому склі «Севастополь Донецьк Луганськ Одеса» з колорадською стрічкою», - написав він.

«Я два рази звертався в міліцію, з другого разу екстремізму не виявили, але покарали штрафом за порушення правил дорожнього руху, на задньому склі нічого стороннього не повинно бути», - додав Шанцев.

Він розповів, що фото швидко розійшлася по мережах.

«Користувачі пишуть, що цю машину також бачили, також пишуть, що ця машина не єдина, їх в Біларусі багато. Сьогодні ми вже будемо робити заяву для міліції», - сказав він.

Як відомо, у червні 2017 року глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив про формування єдиного міграційного та візового простору на території Росії і Білорусії.

У квітні 2016 року міністр внутрішніх справ Білорусі Ігор Шуневич заявив, що всі громадяни країни, які беруть участь в бойових діях на території України, будуть перевірені незалежно від того, чию сторону вони займали.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: