У Білорусі затримали російського священника у притоні з проститутками. Його підозрюють у сутенерстві

У Білорусі затримали російського священника у притоні з проститутками. Його підозрюють у сутенерстві

Священнослужителя затримали у Вітебську в ході облави на притон

У Вітебську (Білорусь) в ході облави на притон, де в той момент знаходилися повії, затримали священнослужителя з храму святих апостолів Петра і Павла, що розташований у Всеволожську районі Ленінградської області РФ. Про це повідомляє портал 47news.

За його даними, 39-річний отець виїхав з храму 2 серпня, повідомивши рідним і колегам, що збирається відвідати монастир в підмосковній Істрі. При цьому своїй дружині батюшка нічого не повідомив, і 4 серпня занепокоєна жінка звернулася із заявою про зникнення чоловіка до поліції.

Також повідомляється, що затриманий перебував у притоні не в якості відвідувача. Правоохоронцям він повідомив, що збирався вивезти жінок до Санкт-Петербургу.

Офіційний представник управління Слідчого комітету по Вітебській області Світлана Сахарова на своїй сторінці в Facebook підтвердила факт затримання 39-річного громадянина Росії і порушення кримінальної справи, не уточнюючи проте приналежності затриманого до церкви.

«Вітебським міським відділом Слідчого комітету розслідується кримінальна справа за ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 171 Кримінального кодексу Республіки Білорусь (замах на організацію або використання заняття проституцією або створення умов для заняття проституцією, пов'язані з вивезенням за межі держави особи для заняття проституцією) щодо 39-річного громадянина Російської Федерації», - повідомила вона у Facebook.

Підставою для порушення кримінальної справи стали матеріали, що надійшли від співробітників з протидії незаконному обігу наркотиків і торгівлі людьми органів внутрішніх справ Вітебська, додала вона.

Зараз із затриманим працюють слідчі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: