У Блоці Порошенка вимагають екстреного засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ

У Блоці Порошенка вимагають екстреного засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ

Заява Путіна щодо останніх дій окупантів на півострові – це стадії підготовки збройної агресії Росії проти України, зазначила Фриз

Народний депутат від БПП Ірина Фриз заявила, що необхідно ініціювати Україною скликання позачергового засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ, зриву мирного врегулювання на Донбасі та підготовки до ударів по території України. Про це Фриз написала в соцмережі Фейсбук.

«Ситуація з послом РФ в Україні, замах на І.Плотницького, інсценування дій ДРГ, заява керівника Кремля щодо останніх дій окупантів на півострові – це стадії підготовки збройної агресії Росії проти України. Впевнена, що Кремль формує також підгруннтя для здійснення масштабних репресій в Криму. Звинувачення України у проведенні диверсійних операцій на території Криму є абсурдними з огляду на відсутність в них сенсу та неможливість в такий спосіб досягнути мети – повернення її під контроль України. Нажаль, це незрозуміло в країні, де знищення житлових будинків разом з своїми громадянами традиційно використовується як аргумент для початку війни та тотальної «зачистки» півострова (території) від інакомислячих. Так було в Чечні, так було в Грузії. Вважаю за необхідне ініціювання Україною скликання позачергового засідання Ради безпеки ООН для обговорення провокації РФ, зриву мирного врегулювання на Донбасі та підготовки до ударів по території України», - написала Фриз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: