У боях з ісламістами загинули 35 єгипетських силовиків

У боях з ісламістами загинули 35 єгипетських силовиків
Військові Єгипту

Міністерство внутрішніх справ Єгипту підтвердило інформацію про зіткнення з ісламістами

Під час зіткнення з ісламістами в Єгипті загинули не менше 35 військовослужбовців і поліцейських, повідомляє агентство AFP з посиланням на джерело в органах безпеки країни. Бої розгорнулися в п'ятницю, 20 жовтня, в населеному пункті Бахарія приблизно в 370 км на північний захід від Каїра.

Міністерство внутрішніх справ Єгипту підтвердило інформацію про зіткнення з ісламістами, але відмовилося уточнювати число жертв. Представник відомства повідомив про загибель кількох «терористів». За даними Reuters, ісламісти скоїли напад на колону поліцейських і військових, яка рухалася по пустелі до передбачуваного місця знаходження бойовиків екстремістського угруповання «Хасм».

Влада в Каїрі вважають це угруповання воєнізованим крилом руху «Брати мусульмани», визнаного в Єгипті терористичною організацією. Представники «Хасм» пізніше взяли на себе відповідальність за напад на поліцейських і солдатів.

Нагадаємо, у неділю, 15 жовтня, в результаті нападів на військовий форпост на Північному Синаї (Єгипет) загинуло щонайменше 24 бойовика і шість солдатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: