У БПП звинуватили у зриві засідання Ради Парубія

У БПП звинуватили у зриві засідання Ради Парубія
dt.ua

Мустафа Найєм не розуміє рішення спікера

У тому, що сьогоднішнє засідання Верховної Ради не відбулося, є вина не лише Радикальної партії та «Батьківщини», які блокували трибуну, але і спікера Андрія Парубія, який прийняв відповідне рішення. Про це у коментарі «Главкому» сказав депутат Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм.

«Мені не дуже зрозуміло це рішення, якщо чесно. З іншого боку, може, у п’ятницю традиційно немає голосів, традиційно ніхто не працює, а лише приходять поговорити з урядом – з цієї точки зору, може, воно і правильно… Але мені здається, що таке рішення Парубія неправильне», - зазначив він.

Найем також додав, що у депутатів не було бажання працювати. «Мені здається, що якби було бажання приймати законопроекти, вони були б прийняті. Подивіться вчорашнє засідання Верховної ради, на якому, попри блокування, попри те, що не голосували дві фракції, все одно закони були прийняті», - сказав нардеп.

Крім того, політик вважає неприпустимою ситуацію, коли «дві фракції фантажують весь парламент». «У них є вимоги. Але, вибачте, вимоги були і у нас, по різних питаннях: по закону про диктатуру партійних сил, і на той момент ніхто не виходив, і якось працювали. Тому це політична воля спікера, політична воля двох сил», - зазначив Найєм.

Як повідомлялось, Верховна Рада сьогодні не змогла розпочати роботу, спікер оголосив про закриття засідання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: