У Черкасах демонтували незаконні газові заправки, які працювали під виглядом МАФів

У Черкасах демонтували незаконні газові заправки, які працювали під виглядом МАФів

Правоохоронці вилучили понад 87 тисяч гривень, п'ять газових колонок, п'ять газових модулів та інше обладнання

У Черкасах поліція демонтувала незаконні газові заправні пункти, які за документами значилися як МАФи. Про це повідомили в Департаменті захисту економіки Нацполіції України.

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НП України викрили факт незаконної діяльності ряду автозаправних газових пунктів, що належали одному з товариств регіону.

За офіційними документами на земельних ділянках розміщувалися малі архітектурні форми. Проте, як з'ясували поліцейські, в жодному документі не зазначалось призначення споруд під розміщення АГЗП, також були відсутні і будь-які дозволи на зайняття даним видом діяльності, але заправні станції з продажу газу функціонували. Крім того, окружний адміністративний суд своїм рішенням заборонив підприємству займатися даним видом діяльності до усунення порушень.

Прокуратура Черкаської області відкрила кримінальне провадження за ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

На підставі ухвали суду оперативники управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції та прокуратури області провели процесуальні заходи та демонтували п'ять автозаправних газових пунктів.

Правоохоронці вилучили понад 87 тисяч гривень, п'ять газових колонок, п'ять газових модулів та інше обладнання. Загальна вартість вилученого майна становить понад 1,3 мільйони гривень.

На даний час правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: