У четвер міністр енергетики відзвітується за перші 100 днів роботи

У четвер міністр енергетики відзвітується за перші 100 днів роботи

Ігор Насалик розповість про хід виконання Плану дій Уряду щодо реформування енергетичної галузі

В четвер, 4 серпня, Міністр енергетики та вугільної промисловості України  Ігор Насалик проведе прес-конференцію та розповість про перші 100 днів роботи. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства

«Міністр Ігор Насалик прозвітує про результати перших 100 днів роботи на посаді та хід виконання Плану дій Уряду щодо реформування енергетичної галузі», - говориться в повідомленні.

Анонсується, що голова Міненерговугілля розповість про кроки на шляху до енергетичної незалежності та енергетичної безпеки держави, безперебійне забезпечення споживачів електроенергією та про модернізацію енергетичного сектору. Окрім того, міністр говоритиме про розробку та прийняття законодавства для впровадження ринків газу та електроенергії, шляхи вирішення проблем вугільної галузі, а також про питання підготовки до осінньо-зимового періоду, забезпечення прозорості в роботі ПЕК України та впровадження заходів з енергоефективності.

У прес-конференції візьмуть участь фахівці Міненерговугілля, експерти в галузі енергетики та представники неурядових організацій.

Прес-конференція, яка розпочнеться о 13:00 в Залі засідань Міністерства енергетики та вугільної промисловості України буде також транслюватися онлайн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: