У Держслужбі ветеранів війни та учасників АТО розповіли про основні проблеми військовослужбовців

У Держслужбі ветеранів війни та учасників АТО розповіли про основні проблеми військовослужбовців
Фото news.pn

Найчастіше учасники АТО звертаються до Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО з питанням виділення землі, яку гарантує держава

Невирішеними питаннями для учасників АТО залишаються виділення земельних ділянок та безкоштовний проїзд у міжміських та міжрайонних маршрутах. Про це повідомив Артур Дерев’янко, голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО під час прес-конференції в прес-центрі «Главкома».

Найчастіші питання, з якими звертаються учасники АТО до Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, є питання виділення землі, яке гарантує держава. У Держслужбі кажуть, що виділенням землі повинні займатися місцеві громади та Держгеокадастр.

Друге питання, на що скаржаться учасники АТО, – відмова перевізників у пільговому проїзді. Переважно це міжміські та міжрайонні маршрути. Цьогоріч не було закладено на ці програми гроші.

«Близько трьохсот запитів ми робимо до перевізників. Але питання не в перевізнику, а в білетних касах, де сидить дівчина чи бабуся на зарплаті в 1200 грн, і їй зовсім немає інтересу виписувати цей пільговий квиток», – говорить Дерев’янко.

Переглянути запис прес-конференції можна переглянути тут:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: