У «ДНР» поширюються чутки про підготовку возз'єднання з «ЛНР»

У «ДНР» поширюються чутки про підготовку возз'єднання з «ЛНР»

Така можливість обговорюється серед бойовиків з середини листопада

Серед бойовиків «ДНР» поширюються чутки про підготовку возз'єднання з «ЛНР» в одне «державне утворення». Про це повідомляє група «Інформаційний спротив» (ІС).

«Серед бойовиків зі складу батальйонів «республіканської гвардії ДНР» ходять чутки про підготовку перекидання даних формувань до «ЛНР» для проведення акції із возз'єднання з «ДНР» в одне «державне утворення». Подробиці «возз'єднання», що готується, не вказуються. Такі самі чутки зафіксовано серед «поліцейських ДНР» у Донецьку та Горлівці і в кількох «армійських» підрозділах «1-го АК ДНР», – ідеться у повідомленні.

ІС зазначає, що появу таких чуток було зафіксовано до заяви екс-ватажка бойовиків Ігоря Безлера про можливий збройний конфлікт між «ДНР» і «ЛНР».

«Водночас така можливість активно обговорюється і в неофіційних бесідах співробітників штабних структур «1-го АК ДНР» і різних «цивільних міністерств» «ДНР» приблизно з середини листопада ц.р.», – повідомляє ІС.

Нагадаємо, екс-ватажок бойовиків у Горлівці Ігор Безлер вважає, що поведінка так званого керівництва «Д/ЛНР» може спровокувати «міжусобний» конфлікт у цьому регіоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: