У «ДНР» уже відпрацьовують заходи протидії введенню миротворців ООН

У «ДНР» уже відпрацьовують заходи протидії введенню миротворців ООН
Сурков курує розробку заходів бойовиків щодо протидії можливому введенню миротворців ООН чи ОБСЄ на Донбас

Концепцію заходів проти миротворців розроблено російськими політологами під керівництвом Суркова

У самопроголошеній терористичній «ДНР» проводяться заходи з підготовки протидії можливому введенню на Донбас миротворців під егідою міжнародних організацій (ООН або ОБСЄ). Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«В ході заходів відпрацьовується моделювання «громадської протидії» - блокування пересувань техніки миротворчого контингенту, масові «мирні акції протесту» в місцях дислокації миротворців і т.д.», - йдеться в повідомленні.

Перший подібний захід, в якому брало участь близько 2 000 осіб, було проведено 23.08.2017 в Пролетарському р-ні Донецька, - інформує «ІС».

За даними групи, організацією подібних тренувань займаються безпосередньо співробітники ФСБ РФ в «МГБ ДНР», для «мобілізації» місцевого населення використовується чемпіон Європи та світу з кікбоксингу, керівник «громадської організації «Асоціація єдиноборств Донбасу» Р.Трошин.

«Концепція заходів проти «збройної місії» (миротворців) розроблена політтехнологами РФ за кураторства представника АП РФ В. Суркова», - повідомляє «ІС».

Читайте також матеріал «Главкома» Дмитро Тимчук: На тлі виборів у Росії Путін може надати підтримку бойовикам «ЛДНР»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: