У Філатова витратять ще один мільйон на міст, ремонт якого вже потягнув чверть мільярда з бюджету

У Філатова витратять ще один мільйон на міст, ремонт якого вже потягнув чверть мільярда з бюджету
Філатов інспектує ремонт мосту в Дніпрі

У локальному кошторису закупівлі зазначається, що кошти будуть направлені на розбирання асфальтобетонних покриттів вручну

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради оголосив новий тендер на переобладнання лінійно-кабельних споруд під час капітального ремонту автодорожнього Центрального мосту через річку Дніпро у Дніпрі.

Про це повідомляє ЗІК, посилаючись на «Українські новини» та портал електронних закупівель Вid.e-tender.biz.

Очікувана вартість робіт складає 1 213 334 гривні. Мінімальний крок аукціону 6 500 гривень. Датою початку прийому пропозицій значиться 18 вересня.

У локальному кошторису закупівлі зазначається, що кошти будуть направлені на розбирання асфальтобетонних покриттів вручну на одній половині проїжджої частини, поки на іншій половині буде здійснюватися систематичний рух транспорту.

В роботу входить також прокладання трубопровідних каналів для кабелів та інші будівельно-монтажні роботи, такі як засипання щебнем, бетонування, поверхнева обробка покриттів бітумної емульсії з застосуванням митого щебню.

Видання нагадує, що раніше сайт «Наші гроші», посилаючись на данні системи «Prozorro», повідомив, що компанія «Завод Майстер-профі» бізнесмена Дмитра Мішалова, батька секретаря Дніпровської міської ради В’ячеслава Мішалова, виграла тендер на 71 584 399 гривень 20 копійок на додаткове фінансування капітального ремонту Центрального мосту №2 у Дніпрі.

Ще раніше фірма батька секретаря міськради Дніпра В’ячеслава Мішалова отримала 177,7 млн грн з міського бюджету на ремонт цього ж мосту.

Таким чином, загальна сума коштів, що були виділені компанії батька секретаря Дніпровської міської ради з міського бюджету на капітальний ремонт Центрального мосту, складає 249,38 млн грн  

Видання повідомляє, що у червні 2017 року мер Дніпра Борис Філатов у своєму інтерв’ю проекту skrypin.ua запевняв, що якщо компанія «Завод Майстер-профі» батька секретаря міськради Дніпра В’ячеслава Мішалова не вкладеться у зазначені терміни капітального ремонту, вона буде замінена на іншого підрядника. «Знаєте, його папаша приходить і говорить: «А ось тут ми розібралися з мостом, треба ще додатково шістдесят сім». Я говорю: «Так, зібрали документи – і до побачення!». На наступний день шістдесят сім перетворилося на тридцять», - розповідав журналістам Філатов.    

Обіцянка Філатова не була виконана, так як у серпні 2017 року компанія «Завод Майстер-профі» рішенням Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради отримала додаткові 71,5 млн грн на продовження робіт з капітального ремонту Центрального мосту у Дніпрі, а терміни виконання робіт були перенесені на 2018 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: