У Фонді гарантування вкладів розказали, як вкладники банку «Михайлівського» отримують свої кошти

У Фонді гарантування вкладів розказали, як вкладники банку «Михайлівського» отримують свої кошти
dt.ua

Вкладники неплатоспроможного ПАТ «Банк Михайлівський» у рамках виплати гарантованої суми відшкодування вже отримали 335 млн грн

Станом на ранок 20 липня вкладниками неплатоспроможного ПАТ «Банк Михайлівський» у рамках виплати Фондом гарантованої суми відшкодування вже отримано 335 млн грн. Це становить третину від загальної обсягу запланованих виплат, повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«До Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду,  включена інформація про понад 38 тис. вкладників, а загальний обсяг виплат складає майже 1 млрд грн», - ідеться в повідомленні.

У Фонді поінформували, що виплати суми гарантованого відшкодування здійснюються через відділення банків-агентів, залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаного вкладником при укладанні договору:

ПАТ «ПУМБ» - АР Крим та м. Севастополь, Донецька, Житомирська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області; ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» - Вінницька область, Закарпатська область, Черкаська область, Чернівецька область; ПАТ «КРЕДОБАНК» - Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Хмельницька області;  ПАТ «АЛЬФА БАНК» - Київська область та м. Київ; АТ «ТАСКОМБАНК» - Запорізька та Одеська області; ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» - Дніпропетровська область. Вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «ПУМБ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: