У Франції поліція відібрала у російських уболівальників алкоголь

У Франції поліція відібрала у російських уболівальників алкоголь
prosport.tsn.ua

Суть такого рейду ми не зрозуміли, ображаються вболівальники з Росії

Французька поліція в ході обшуку в номерах, де проживають представники Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ), які приїхали підтримати збірну Росії на чемпіонаті Європи з футболу, вилучила весь алкоголь. Про це повідомив глава ВОБ Олександр Шпригін, пише «Сегодня».

«Весь алкоголь був вилучений, хоча він був куплений в місцевих магазинах і навіть був закритий. Суть такого рейду ми не зрозуміли, але він відбувся і певним чином залишив негативні емоції», - додав президент ВОБ.

Як повідомлялося, поліція приїздила з перевіркою в готель, де на час чемпіонату Європи з футболу поселилися представники Всеросійського об'єднання вболівальників. «У готель, де проживає ВОБ, приїжджали 40 поліцейських з автоматами, вривалися в кімнати, переписали документи, всіх сфотографували», — написав Шпригін.

Нагадаємо, зустріч між збірними Росії і Англії, яка відбулася в суботу в Марселі на стадіоні «Велодром», завершилася з рахунком 1: 1. В ході матчу уболівальники російської команди запалили два файєри, а після фінального свистка група росіян прорвалася в сектор, де знаходилися фанати збірної Англії. Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкрив дисциплінарну справу щодо Російського футбольного союзу (РФС) і висунув звинувачення в масових заворушеннях, расистських образах і використанні піротехніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: