У Генштабі розповіли, коли планується наступний призов до Збройних сил

У Генштабі розповіли, коли планується наступний призов до Збройних сил
Фото news.pn

Зараз проходить звільнення з військової служби мобілізованих у ході шостої хвилі мобілізації, однак він не уточнив точні часові рамки

Черговий осінній призов на строкову службу у Збройні сили України планується в жовтні-листопаді поточного року. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління персоналу – заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Володимир Талалай, пише «Інтерфакс-Україна».

«Строкова служба планується в жовтні-листопаді», - сказав він.

Талалай поінформував, що зараз проходить звільнення з військової служби мобілізованих у ході шостої хвилі мобілізації, однак він не уточнив точні часові рамки.

Говорячи про демобілізацію, представник Генштабу повідомив, що її буде проведено протягом двох місяців з моменту оприлюднення відповідного указу президента.

Нагадаємо, весняний призов проходив в Україні з 5 травня по 30 червня. Всього на строкову військову службу було призвано 16 тис. 615 українців. З них у ЗСУ стали служити 8 тисяч 15 осіб, у Нацгвардії — 4 тисячі осіб, у Держприкордонслужбі - 4 тис. осіб і Держспецслужбі - 600 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: