У «Главкомі» прес-конференція: «Полковник Без’язиков: «свій» серед чужих?»

У «Главкомі» прес-конференція: «Полковник Без’язиков: «свій» серед чужих?»
Іван Без’язиков

Дружина та адвокати затриманого полковника ЗСУ дають термінову прес-конференцію

Сьогодні, 15 грудня,о 15:00 в інформаційному агентстві «Главком» відбудеться прес-конференція на тему: «Полковник Без’язиков: «свій» серед чужих?».

Запрошені гості: Маргарита Без’язикова, дружина затриманого полковника Івана Без’язикова; Олег Веремієнко, адвокат родини Без’язикових; Олег Юрченко, адвокат Івана Без’язикова за призначенням; Аліна Павлюк (або Надія Волкова), юрист Української Гельсінської спілки з прав людини, представник Без’язикова в Європейському суді з прав людини.

Учасники прес-конференції розкажуть, чому вони вважають, що справа проти офіцера ЗСУ сфабрикована. А також повідомлять деталі про те, як 13 грудня представники СБУ вивезли Без’язикова з лікарні та незаконно утримували його до ранку 14 грудня, коли розпочалося судове засідання Шевченківського районного суду Києва щодо обрання запобіжного заходу. Нагадаємо, що засідання суду тривало протягом цілого дня.

Стан здоров’я Івана Без’язикова залишається нестабільним. СБУ підозрює його у шпигунстві на користь проросійських бойовиків та РФ, інкримінуючи ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній організації). 

Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: