У Харкові невідомі спалили іномарку екс-командира роти «Східний корпус»

У Харкові невідомі спалили іномарку екс-командира роти «Східний корпус»

Харківська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження або знищення майна

У Харкові на підземній парковці спалили автомобіль лідера «Східного корпусу».  Про це розповіли у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області.

«Близько двох годин ночі в поліцію надійшло повідомлення про пожежу на підземній парковці по вулиці Сухумі. На місці встановлено, що горять два автомобілі - Toyota і Mersedes, причому вогонь вже перекинувся на два сусідніх авто: Hyundai і Chevrolet Aveo. Пожежу загасили протягом години. Причина, за версією правоохоронців , - занесення відкритого джерела вогню», - відзначили у відділі.

Заяву в поліцію за фактом події, пояснили у відділі, надійшла від власників двох постраждалих машин: «Від господарів тих авто, що повністю згоріли, заяв поки немає».

Згоріла Toyota, пояснили співробітники паркування, належить родині лідера руху «Східний корпус» Олега Ширяєва.

Як розповів сам Ширяєв, можливо, підпал - відповідь невідомих на те, що бійці «Східного корпусу» взяли під охорону побитого напередодні депутата Харківської облради, керівника громадської організації «Харківський антикорупційний центр» Дмитра Булаха.

Нагадаємо, у Харкові посеред дня невідомі скоїли напад на депутата обласної ради від фракції «Самопоміч», голову правління харківського Антикорупційного центру Дмитра Булаха.

Громадський активіст і облдепутат пов’язує напад із діяльністю Антикорупційного центру, розслідування якого стосувалися фінансових зловживань в органах міської влади.

В обласному управлінні поліції підтвердили факт нападу. Подробиці обіцяють оприлюднити згодом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: