У Херсоні почали подавати опалення в школи і лікарні

У Херсоні почали подавати опалення в школи і лікарні

Повністю завершити подачу тепла на всіх споживачів у Херсоні планують до п’ятниці

У Херсоні почали подавати опалення в дитячі сади, школи і лікарні, ввечері мають намір запустити подачу тепла в будинки місцевих жителів.

Про це в середу, 14 листопада, повідомив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Запустити котельню і дати тепло - це різні речі. Тільки після обіду почалася подача тепла, за ніч теплоносій піднявся до 40 градусів, подається в дитячі садки, соціальну інфраструктуру, школи і лікарні. Паралельно з 20:00 буде подача тепла в житловий сектор. У п'ятницю ми повинні повністю завершити подачу тепла на всіх споживачів», - зазначив Гордєєв.

Він поскаржився на зношеність тепломереж «більш ніж на 48%, за офіційними даними».

Гордєєв також висловив переконання, що питанням надання права ТЕЦ купувати газ на пільгових умовах повинен займатися «Нафтогаз» і вирішувати «свої господарські питання з теплоцентралями на підставі судових спорів».

Раніше повідомлялося, щоз 14 по 17 листопада у херсонських школах через відсутність теплопостачання призупинено освітній процес.

Раніше повідомлялося, що ряд міст в Україні потерпають через відсутність тепла в житлових будинках – зокрема  Кривий Ріг, Сміла, Київ.

За фактом відсутності тепла у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження.

Також проти місцевої влади міста Сміла, що на Черкащині, відкрито кримінальне провадження за фактом безвідповідальності та невчасного початку опалювального сезону. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: