У Єревані відбуваються сутички між поліцією і протестувальниками

У Вірменії продовжуються протести.

У Єревані 20 липня стались сутички поліції з активістами. Вони почались після того, як вірменська влада відхилила вимоги щодо передачі їжі озброєним чоловікам, які захопили будівлю поліції. На вулиці Єревана вийшли сотні активістів, передає «Крим.Реалії».

Демонстранти кидали у силовиків каміння, після чого поліція застосувала гумові кулі для розгону активістів. За повідомленнями, частина поліцейських вийшла зі строю і вступила у сутички з протестувальниками.

«Радіо Свобода» у Єревані повідомляє, що на місці сутичок на асфальті залишилась кров, присутні щонайменше дві машини «швидкої». Наразі протестувальники споруджують барикади із сміттєвих баків.

Автор: «Радіо Свобода»
Озброєні прихильники радикального опозиційного руху «Установчий парламент» захопили будівлю поліції в єреванському районі Еребуні 17 липня, вбивши при цьому одного поліцейського і поранивши шістьох людей. За даними поліції, нападники взяли в заручники дев’ятьох людей, п’ятьох із них звільнили в результаті переговорів.
Нападники вимагають звільнення Жирайра Сефіліана, лідера «Установчого парламенту», якого арештували минулого місяця за звинуваченням в незаконному придбанні та зберіганні зброї. Вони також вимагають відставки президента Сержа Сарґсяна. Влада відкинула вимоги нападників і заявляє про ведення переговорів із озброєними людьми з вимогою, щоб вони здалися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: