Стрілянина у Києві: невідомі поранили чоловіка з вогнепальної зброї

Невідомі з автомобіля зробили кілька пострілів у чоловіка

Невідомі у Дарницькому районі Києві зробили кілька пострілів у чоловіка і втекли з місця події, потерпілого з пораненням руки доставили до лікарні. Про це повідомила речник Національної поліції міста Києва Оксана Блищик у Facebook.

«У Дарницькому районі столиці невідомі поранили чоловіка. Зловмисники втекли з місця події автомобілем «Деу». Потерпілого із вогнепальним пораненням руки доставили в лікарню. Подія сталася у Дарницькому районі Києва. Попередньо встановлено: невідомі з автомобіля зробили кілька пострілів у чоловіка. У результаті потерпілого, 1987 р.н., із вогнепальним пораненням руки доставили у лікарню. Йому надають медичну допомогу. Зловмисники відразу втекли», — написала вона.

Блищик додала, що на місці працювала слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, яка провела ретельний огляд. «Розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисників. У ході слідства буде встановлено, з якої зброї стріляли», — зазначила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: