У Києві пограбували квартиру екс-міністра оборони Кузьмука

У Києві пограбували квартиру екс-міністра оборони Кузьмука
Фото radiosvoboda.org

Дружина Кузьмука розповіла, що проживає з чоловіком за містом, а в квартиру вони періодично навідуються

У столиці пограбували квартиру колишнього міністра оборони України Олександра Кузьмука, повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції.

Відповідно до повідомлення, вчора в чергову частину столичної поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що у квартирі на вул. Тургенівська вона виявила безлад і крадіжку особистих речей. Правоохоронцям, які приїхали за викликом, потерпіла розповіла, що проживає з чоловіком за містом, а в квартиру вони періодично навідуються. Останній раз вони були тут близько трьох тижнів тому.

Слідчо-оперативна група ретельно обстежила місце злочину. У приміщенні бібліотеки, вікна якої виходять у двір будинку, було відкрито вікно, на якому виявили сліди злому. Правоохоронці обстежили навколишню територію і встановили: квартира постраждалих розташована на третьому поверсі дев'ятиповерхового будинку, сигналізація в будинку і решітки на вікнах відсутні. «Потерпіла виявила відсутність ювелірних монет, ювелірних виробів, наручних годинників, хутряних виробів, а також грошей. Загальна сума збитку встановлюється», - повідомили в поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що Олександр Кузьмук був міністром оборони двічі: з 1996 по 2001 р. та з вересня 2004 по лютий 2005.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: