У Києві пограбували установу з надання кредитів

У Києві пограбували установу з надання кредитів

Нападник забрав близько 23 тисяч гривень

У Солом'янському районі Києва невідомий, погрожуючи пістолетом, пограбував установу із надання кредитів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.
«Сьогодні до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення, що на бульварі Івана Лепсе вчинено розбійний напад на установу із надання кредитів. Подія сталася близько 11:30», - йдеться у повідомленні.
Правоохоронці, які виїхали за викликом, встановили: невідомий зайшов до кредитної установи та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагав у касира віддати гроші. Забравши близько 23 тисяч гривень, нападник утік із місця злочину. Після цього співробітниця закладу з відповідним повідомленням звернулася до поліції.
Зазначається, що у результаті події ніхто не постраждав.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини події та осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього кримінального правопорушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: