У Києві п’яний чоловік влаштував стрілянину в автобусі

У Києві п’яний чоловік влаштував стрілянину в автобусі

У результаті інциденту ніхто не постраждав

Ввечері 19 серпня у Києві сталася бійка зі стріляниною в автобусі. Про це повідомляє поліція Києва.

За її даними, повідомлення про інцидент надійшло до чергової частини Оболонського управління поліції. На момент прибуття правоохоронців один із учасників конфлікту з місця події зник.

Поліцейські з'ясували, що під час руху транспортного засобу, чоловік, перебуваючи напідпитку, намагався потрапити до кабіни водія. Це помітив один із пасажирів та почав заспокоювати його. У відповідь чоловік тричі вистрілив з травматичного пістолета в обшивку автобуса. З'ясовувати стосунки чоловіки продовжили на зупинці громадського транспорту. Пасажир, який вгамовував нетверезого незнайомця, декілька разів його вдарив і пішов у невідомому напрямку.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила пістолет, схожий на пристрій для відстрілу гумовими кулями, та три гільзи. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав. 41-річного стрілка забрала «швидка», але з лікарні чоловік втік, відмовившись від медичної допомоги. Відомості про дану подію належним чином зареєстровані до Журналу єдиного обліку заяв на повідомлень Оболонського управління поліції. Слідчим відділом вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 15 серпня сталася стрілянина з бойової зброї на Троєщині. У прес-службі столичної поліції заявили, що стріляв охоронець народного депутата Сергія Мельничука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: